Ecobee lijkt te werken aan een eigen videocamera

08 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
ecobee-camera

Ecobee is een bedrijf dat voornamelijk bekend is vanwege zijn slimme thermostaat. Maar lijkt er aan een videocamera gewerkt te worden. De camera heeft een conische vormgeving en het is de bedoeling dat je hem binnenshuis gebruikt, aldus de eerste geruchten.

Eerste camera van Ecobee – gerucht

Het lijkt erop dat Ecobee werkt aan een eigen beveiligingscamera voor in huis. De camera die op de afbeeldingen te zien is heeft vier lampjes aan boord die geel of blauw kunnen worden. Ook heeft het apparaat een conische vormgeving, waardoor het wat wegheeft van een slimme speaker. De fabrikant staat voornamelijk bekend zijn slimme thermostaten. Mocht deze camera inderdaad worden gelanceerd, dan is het het tweede product dat wordt aangeboden naast de thermostaten. Eerder werd al de lichtschakelaar met Alexa gepresenteerd.

Mogelijk zal Ecobee in de toekomst dus meer gaan investeren in smarthomeproducten en een complete lijn kunnen gaan aanbieden. In 2018 heeft Amazon bijvoorbeeld miljoenen geïnvesteerd in het bedrijf via het Alexa Fund. Daardoor is de verwachting dat alle producten die nog moeten worden aangekondigd in elk geval Amazon Alexa kunnen aanbieden. Verder is er helaas nog niets bekend over de genoemde beveiligingscamera voor in huis. Het is ook niet bekend wanneer er meer informatie naar buiten wordt gebracht.

Reacties (0)