Deze slimme bloempot is ook een verbonden luchtreiniger

21 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
clairy-natede-slimme-bloempot

Het bedrijf Clairy heeft een slimme bloempot ontwikkeld die ook dienst kan doen als een met het internet verbonden luchtreiniger. Het gevaarte is momenteel te vinden op Indiegogo, waar de makers op zoek zijn naar financiële steun voor de realisatie van het project.

Slimme bloempot Clairy Natede is tevens luchtreiniger

Momenteel vind je op crowdfundingwebsite Indiegogo de Clairy Natede: een slimme bloempot die ook dienst kan doen als connected luchtreiniger. Je kunt het project steunen met een minimale bijdragen van 189 dollar (163 euro). Het product bestaan uit twee potten en beschikt over een luchtopening, een automatisch watersysteem voor je plant en luchtkwaliteitsensoren, waarmee vochtigheid, temperatuur, voc, pm en koolmonoxide in de lucht kunnen worden gemeten. De Natede Premium heeft ook nog een co2-monitor, maar is wel duurder.

De luchtreiniger is in staat 93 procent van de voc in de lucht te reinigen en 99 procent van vieze geuren, bacteriën, virussen en kleine deeltjes in huis en wordt via wifi en bluetooth verbonden met een Android- of iOS-apparaat. Binnen de smartphone-app krijg je een overzicht van je luchtkwaliteit en kun je het apparaat natuurlijk aansturen. Daarnaast is er ondersteuning ingebouwd voor Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, waardoor je de slimme bloempot ook met je stem kunt bedienen en kunt koppelen aan andere slimme apparaten.

Reacties (0)