De Shelly Dimmer is een schakelaar die uit het zicht blijft

07 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
shelly-app-icoon

Fabrikant Shelly heeft een nieuwe schakelaar onthuld die klein genoeg is om mooi weggewerkt te kunnen worden. Het is wel een DIY-product: dat betekent dus dat je de schakelaar zelf moet inbouwen en daar dus een beetje handig voor moet zijn.

Shelly Dimmer is prima weg te werken

De Shelly Dimmer is een schakelaar voor in je muur. Heel veel schakelaars stop je in een stopcontact of dienen ter vervanging van je huidige schakelaars, maar deze van Shelly doet het net even anders. De Dimmer hoort namelijk tussen de draden in de muur en de huidige wandschakelaar te zitten en kan dus volledig uit het zicht gewerkt worden. Dankzij het compacte formaat moet dat ook prima lukken. De Dimmer maakt gebruikt van wifi en allerlei andere standaarden, waarmee je zelf lekker kunt sleutelen.

De Shelly Dimmer is niet het enige product dat de fabrikant heeft, maar is wel het product dat tijdens IFA 2019 aangekondigd is. De schakelaar kost ongeveer 20 euro en stelt je in staat je lampen te bedienen. Dat kun je doen via wifi en de Shelly-app, maar ook via Google Assistent en Amazon Alexa. Daarnaast presenteert het bedrijf nog meer slimme schakelaars tijdens de beurs, zoals een deursensor. Het zijn allerlei kleine gadgets voor de do-it-yourself’ers onder ons, die een minimale kennis van knutselen hebben.

Reacties (0)