De Nash Coolsmart is een ventilator met wifi aan boord

21 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
nash-coolsmart

Fabrikant Nash heeft een wifiventilator aangekondigd die compatible is met zowel Google Assistent als Amazon Alexa: Nash Coolsmart. Je kunt het apparaat bedienen met het bedieningspaneel, de applicatie of natuurlijk met je stem via één van de twee assistenten.

Nash Coolsmart is een wifiventilator

Nash heeft de Nash Coolsmart gelanceerd. Dit is een statiefventilator met een maximale hoogte van 1,34 meter. Aan boord moet een stille motor van 75 watt zitten. Het hoofd van de ventilator heeft een diameter 40 centimeter. Omdat er ondersteuning is voor zowel Google Assistent als Amazon Alexa, kun je de wifiventilator bedienen met je stem. Maar je kunt daarvoor ook een gratis applicatie gebruiken of kiezen voor het bedieningspaneel op het apparaat. Er zijn drie snelheden en drie modes: normaal, natuur en slaap.

Daarnaast kan de ventilator ietwat naar achteren geduwd worden, waardoor de luchtstroom naar boven gaat. Ook kun je instellen dat die draait, waardoor de lucht beter in een kamer verspreid kan worden. Binnen de app kunnen gebruikers nog veel meer regelen, zoals timers, meerdere gebruikers instellen en een schema instellen. Verder belooft Nash dat de Coolsmart rekening kan houden met het weer: zo kan de snelheid automatisch veranderen, kan het apparaat uitgezet worden wanneer donkere wolken de lucht vullen.

Prijs en beschikbaarheid

De Nash Coolsmart is nu te koop en heeft een prijs van 87,95 euro.

Reacties (0)