D-Link presenteert twee nieuwe beveiligingscamera’s voor in en om het huis

18 juni 2020 2 Minuten 0 Reacties
d-link-camera-2

D-Link heeft twee nieuwe beveiligingscamera's gepresenteerd die je in of rondom het huis kunt gebruiken, op je wifiverbinding. Beide camerasystemen ondersteunen onder andere ONVIF Profile S, wpa3 en cloud recording en zijn per direct te koop.

Twee camera’s van D-Link

De nieuwe D-Link mydlink buitencamera DCS-8627LH is bedoeld voor tuinen en andere omgevingen buiten het huis. De sensor in de camera heeft een resolutie van 1080p en maakt beelden in 30 fps.

De camera is bestand tegen temperaturen tussen -25 en +45 graden en is dankzij ip65-certificering bestand tegen regen en stof. De nachtzichtfunctie van zevem meter zorgt ook in het donker voor gedetailleerde opnamen. Als een beweging wordt gedetecteerd, gaat automatisch een felle lamp van 400 lumen aan en klinkt een sirene van 100 dB om inbrekers af te schrikken. Je wordt op dat moment via een pushbericht gewaarschuwd via de app van mydlink die draait op iOS of Android. De bewegings- en geluidsdetectie gebruikt kunstmatige intelligentie (AI) om bewegingen van mensen en objecten te onderscheiden. Bovendien herkent het systeem het geluid van gebroken glas en wordt in dat geval een alarm geactiveerd.

Dan hebben we nog de nieuwe binnencamera (DCS-8526LH). De camera kan 340 graden draaien (pannen) en 100 graden kantelen (tilten) en kan zo een groot gebied in de gaten houden.

Met de mydlink-app van D-Link kan de camera buitenshuis bediend worden. Er is niet alleen een sensor met een 1080p-resolutie aanwezig, ook kun je in de avond zien wat er in huis gebeurt dankzij nachtvisie. Dankzij de geïntegreerde bewegings- en geluidsdetectie stuurt de camera automatisch een pushbericht naar een smartphone of tablet zodra hij beweging of geluid in de kamer registreert.

Met de pan- en tiltfunctie en geïntegreerde bewegingsmelder richt de camera zich op bewegingen in de kamer. Als een persoon van de ene hoek van de kamer naar de andere loopt, volgt de camera automatisch. Je kunt in de mydlink-app ook selecteren welk type beweging moet worden gedetecteerd om valse alarmen aanzienlijk te verminderen.

De camera’s maken contact met het wifinetwerk van een woning via een versleutelde wpa3-verbinding. Ook ondersteunen ze de internationale standaard ONVIF Profile S waardoor zij werken met netwerkvideorecorders die ONVIF ondersteunen, beelden kunnen lokaal of op een sd-kaart worden opgeslagen. Ook kunnen beelden worden opgeslagen in de mydlink cloud. Afhankelijk van het abonnement, kan dit gedurende zeven tot dertig dagen. Met het gratis basisabonnement worden video’s van maximaal drie camera’s, 24 uur gratis opgeslagen.

Prijs en beschikbaarheid

De D-Link DCS-8627LH is in de Benelux per direct verkrijgbaar voor 183,00 euro. De DCS-8526LH is eveneens direct beschikbaar en kost 170,00 euro.

Reacties (0)