D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug (slim stopcontact) aangekondigd

03 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
d-link-mini-wifi-smart-plug

Fabrikant D-Link heeft een slim stopcontact gepresenteerd, genaamd de D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug. De accessoire heeft een compact formaat, waardoor je, aldus de fabrikant, twee van deze smart plugs naast elkaar kunt gebruiken.

Dit is de D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug

D-Link, fabrikant van slimme producten, heeft de D-Link mydlink Mini Wi-Fi Smart Plug DSP-W118 aangekondigd, zoals het apparaat helemaal heet. Het slimme stopcontact biedt ondersteuning aan voor Amazon Alexa en de Google Assistent, waardoor je gekoppelde apparaten met je stem kunt bedienen. De Smart Plug is verder in staat te communiceren met een D-Link-camera. De plug begint te branden wanneer iemand in het gezichtsveld van de camera komt. Ook is er ondersteuning aanwezig voor IFTTT.

D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug heeft een compacter formaat en zou daardoor in veel meer situaties gebruikt kunnen worden. Zo moeten er nu twee naast elkaar in een standaardstopcontact passen, al zullen de ervaringen hierin mogelijk verschillen. Als een smartphone niet bij de hand is, dan kan de gebruiker de Smart Plug handmatig in-en uitschakelen via de knop aan de bovenkant. Ook moet de installatie ontzettend simpel zijn. Het nieuwe, slimme stopcontact van D-Link is nu beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 32,90 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)