Creston-afstandsbediening werkt nu met Apple TV, Siri en Homekit

07 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
creston-apple-tv

Eind 2018 kreeg tvOS 12 ondersteuning voor homecontrolsystemen. De Creston-afstandsbediening met touchscreen werkt nu met Apple TV, Siri en Apple Homekit. Daardoor kun je de mediaspeler van Apple nu ook met een andere remote bedienen, mocht je dat prettiger vinden.

Creston-afstandsbediening met touchscreen ontvangt update

De Crestron TSR-310, een slimme afstandsbediening met touchscreen, werkt voortaan ook met Apple TV, Siri en Apple Homekit. Daardoor kun je de mediaspeler van Apple nu ook met deze remote bedienen en stemcommando’s geven via de ingebouwde microfoon. Je kunt zelfs meerdere Apple TV-spelers tegelijkertijd instellen. Middels de integratie van Siri kun je basale functies beheren en snel content opzoeken waar je naar op zoek bent. De Homekit-ondersteuning moet de eigenaar van de remote zelf nog programmeren.

Creston is één van de grote bedrijven achter een populair homecontrolsysteem. Met de producten van deze fabrikant is het mogelijk meerdere media en smarthomeproducten te bedienen middels één interface. Concurrerende platformen, zoals Control4 en Savant, werken inmiddels ook al met Apple samen, dus deze integratie komt als geroepen. Mocht je interesse hebben in de Creston TSR-310: het apparaat kost meer dan 1250 euro. Heb je er al eentje thuis liggen? Dat is mooi, dan kun je hier lezen hoe je Homekit integreert.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)