Beveiligingssysteem Ring Alarm nu verkrijgbaar in Nederland

26 augustus 2020 2 Minuten 1 Reacties
ring-alarm

Deurbelfabrikant Ring maakt woensdag bekend dat zijn beveiligingssysteem Ring Alarm vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. Het alarmsysteem heeft drie verschillende beveiligingsstanden en is eenvoudig in en uit te schakelen met het bedieningspaneel of via de Ring-app, beschikbaar voor Android en iOS.

Net als de Ring-videodeurbellen en Ring-beveiligingscamera’s is Ring Alarm te installeren via de Ring-app en te gebruiken naast de bestaande serie Ring-beveiligingsoplossingen. Er is geen professionele installatie of verbintenis op lange termijn nodig. Ook is het boren van gaten om het systeem op te hangen overbodig; alles wat je nodig hebt om te starten, zit in de doos. Verbind eenvoudig het basisstation via wifi of ethernet, installeer de contactsensor(en) op de geselecteerde deuren en/of ramen en plaats de bewegingssensor(en) om beweging te detecteren.

Je kunt zelf realtime notificaties instellen op je smartphone of tablet voor meldingen als iemand een kamer binnenkomt of een raam opendoet. Ook kun je het alarm handmatig af laten gaan via het Ring Alarm Bedieningspaneel. Er zijn in totaal drie beveiligingsstanden. Bovendien kun je Ring Alarm snel in- en uitschakelen via dat paneel of via de app.

Ring Alarm is als afzonderlijk product geschikt en kan dus ook gebruikt worden door mensen die geen andere producten van Ring hebben. Maar je kunt wel de bestaande producten combineren voor een extra beveiligingslaag. Als het alarm dan af gaat, beginnen de Ring-camera’s automatisch met opnemen, zelfs als ze geen beweging detecteren. Ring Alarm is ook te integreren met geselecteerde, voor Alexa geschikte apparaten, zodat je met simpele stemopdrachten je alarm kunnen in- en uitschakelt en de status ervan controleert.

De beveiligingsset kost 299,00 euro en bevat:

  • Basisstation;
  • Bedieningspaneel;
  • Contactsensor (voor een raam of deur);
  • Bewegingssensor;
  • Signaalversterker.

Door zich te abonneren op Ring Protect Plus profiteer je van geassisteerde bewaking, back-uptelefoonnetwerk en dertig dagen video-opslag voor 10 euro per maand. Zo zijn ze te allen tijde verbonden en beschermd. Ring Protect Plus biedt:

  • Geassisteerde bewaking voor geautomatiseerde telefoontjes naar drie noodcontacten tijdens een Alarm-gebeurtenis, zodat een vertrouwd contact kan reageren als je zelf niet bereikbaar bent;
  • Back-uptelefoonnetwerk voor het Alarm Basisstation voor het geval het internet uitvalt;
  • Dertig dagen aan cloudvideo-opnamen voor alle Ring-apparaten op één locatie;
  • Uitgebreide garantie voor alle Ring-apparaten op één locatie zolang het Ring Protect Plus-abonnement actief is;
  • Tien procent korting op alle producten op Ring.com.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ring Alarm is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een introductieprijs van 229 euro, verlaagd van 299 euro tot 1 september 2020, Amazon en de website van Ring. Meer informatie is te vinden op Ring.com/alarm. Ring Protect Plus-abonnementen kosten 10 euro per maand per locatie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Hessling

Hessling
13 september 2020 om 21:57

Spijtig dat Ring gekozen heeft de in de Amerika net vernieuwde generatie 2 lay-out en design niet gelijk in Europa te verkopen. Zodoende heeft het basisstation wel generatie 1 en 2 onderdelen maar alle randapparatuur (keypad, deursenoren en bewegingssensoren) stamt allemaal af van generatie 1. Met al de nadelen van doen.

Inloggen