Bedrade LiFX Switch met vier programmeerbare knoppen komt in januari

02 december 2019 1 Minuut 0 Reacties
LiFX Switch

De bedrade LiFX Switch komt in januari op de markt. Voorzien van vier programmeerbare knoppen kun je ook 'domme' lampen slim maken. Stembediening met je favoriete stemassistenten is ook mogelijk.

Deze zomer werden enkele nieuwe producten van LiFX aangekondigd. Naast enkele nieuwe lampen was daar ook de LiFX Switch. Deze programmeerbare schakelaar voor in de wand kreeg echter nog geen releasedatum. Toch is het product nu op de Australische website van LiFX in de aanbieding in het kader van Cyber Monday. In januari moet het product gaan verschijnen.

De LiFX Switch is een bedrade schakelaar voor in de muur die je direct kunt gebruiken bij nieuwbouw of bij een verbouwing van je huidige woning. De schakelaar zorgt ervoor dat normale ‘domme’ lampen ook slim gemaakt kunnen worden. Er is ondersteuning voor Google Assistant, Amazon Alexa, Cortana van Microsoft en meer. HomeKit lijkt nog te ontbreken, tenzij dat bedoeld wordt met ‘en meer’.

De LiFX Switch heeft een modern uiterlijk met vier programmeerbare knoppen. De vier verschillende knoppen met haptische feedback kun je zelf programmeren met verschillende lampen, scenes of het dimmen van de verlichting. Je kunt slimme lampen in standby-mode houden, zelfs als deze uitgeschakeld zijn. Uiteraard werkt de schakelaar met de LiFX-app. Ook IFTTT en alle LiFX-integraties zijn mogelijk.

Advertentie

Ook naar Nederland?

Aangezien de LiFX Switch een bedrade schakelaar is raadt het bedrijf aan om deze professioneel te laten installeren. Of deze Switch ook naar Nederland komt is op dit moment nog niet bekend. De prijs in Australië is 179 dollar. De speciale Cyber Monday-prijs is nu 149,95 dollar.

Bron LiFX Via Homekitnews


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)