Arlo Pro 3 met 2k-resolutie en hdr-ondersteuning aangekondigd

23 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Pro 3

Fabrikant Arlo kondigt maandag een nieuwe beveiligingscamera voor in huis aan, namelijk de Arlo Pro 3 met 2k-resolutie en hdr-ondersteuning. Ook beschikt het systeem over een geïntegreerde spotlicht met nachtzicht in kleur en een breed gezichtsveld van 160 graden.

Dit is de Arlo Pro 3

De Arlo Pro 3 is aangekondigd. Het beveiligingscamerasysteem beschikt over een 2k-resolutie met een hoog dynamisch bereik (hdr), een geïntegreerde spotlicht met nachtzicht in kleur en een breed gezichtsveld van 160 graden. De camera kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is gemakkelijk op te hangen via een magneet of met schroeven. De Pro 3 bevat ook een Smarthub, die veilig netwerkverkeer naar de camera beheert en de stroom- en wifi-prestaties verbetert. Dat zorgt voor een beter bereik en een langere batterijlevensduur.

Als je de Pro 3 nu aanschaft, dan krijg je drie maanden Arlo Smart cadeau, een extra tool die de slimme detectie van mensen, voertuigen, dieren en pakketten mogelijk maakt. Met Arlo Smart krijg je als gebruiker gepersonaliseerde meldingen en cloudopslag voor video-opnames met een maximale resolutie van 2K. Bovendien blijven de beelden tot dertig dagen bewaard. Ook bekijk je hier de live stream en kun je de camera-instellingen aanpassen.

De nieuwe Pro is de eerste camera in de Pro-serie met een ingebouwde sirene, die gebruikers handmatig of automatisch kunnen activeren met de Arlo-app, wanneer beweging of audio wordt gedetecteerd. Ook is er een microfoon en een speaker aanwezig voor tweewegcommunicatie, waardoor je met andere mensen kunt praten.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Arlo Pro 3-camerasystemen, waaronder de Smartbub, begint bij 599 euro voor het systeem met twee camera’s. Het systeem met drie camera’s kost 799 euro en het systeem met vier camera’s bedraagt 999 euro. De Add-on Pro 3-camera’s zijn voor 299 euro verkrijgbaar. De Arlo Pro 3 is vanaf 1 oktober vooruit te bestellen op Amazon, en wordt vanaf 28 oktober verzonden. Meer retailers volgen.

Reacties (0)