Arlo komt met Essential Indoor Camera met privacy lens

02 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Essential Indoor Camera

Fabrikant Arlo komt met een nieuwe beveiligingscamera voor in huis. De Arlo Essential Indoor Camera komt met een privacy lens.

De nieuwe beveiligingscamera van Arlo filmt in 1080p video in een beeldverhouding van 130 graden en komt met een geautomatiseerde privacy shield. Deze privacy lens moet ervoor zorgen dat je huis beschermt wordt als je er niet bent, maar moet tevens automatisch in de privacy modus schieten als je wel thuis bent om je privacy te waarborgen. In de app kun je de regels hiervoor verder instellen.

Een ingebouwde sirene moet eventuele indringers direct afschrikken. Uiteraard ontvang je direct een notificatie bij calamiteiten. Je kunt live meekijken en direct communiceren via tweewegcommunicatie. Ook nachtvisie is aanwezig. Je hebt geen hub nodig bij de Arlo Essential Indoor Camera. Je sluit dit model rechtstreeks aan op je wifi-netwerk. Een Arlo Smart Trial is inbegrepen. Via Arlo Smart heb je meer mogelijkheden. Zo kun je bewegingszones instellen via activity zones en kan de camera objecten herkennen. Zo weet de camera het verschil tussen een persoon, pakketje, voertuig of dier.

Net als bij andere producten van Arlo werkt ook dit model samen met Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings en IFTTT. HomeKit-ondersteuning ontbreekt voorlopig.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

Of de nieuwe beveiligingscamera ook in Nederland gelanceerd wordt is nog onduidelijk. Arlo kennende zal het nog wel even duren. De videodeurbel verscheen ook bijna een jaar later in de Benelux na de officiële lancering in de VS. Vanaf 26 maart ligt de Arlo Essential Indoor Camera in de Verenigde Staten in de winkels met een adviesprijs van 99,99 dollar. Laten we hopen dat dit model ook snel bij ons in de winkels ligt, want hij wordt al wel genoemd op de Engelse website van Arlo.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)