Arlo Video Doorbell heeft nu ook ondersteuning voor Google Assistent

01 juni 2020 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Video Doorbell

De Arlo Video Doorbell heeft nu ook ondersteuning voor Google Assistent. De videodeurbel van Arlo moet later dit jaar in Europa verschijnen.

In oktober lanceerde Arlo de eerste eigen videodeurbel met de naam Arlo Video Doorbell. Een release voor Europa stond gepland voor het begin van 2020, maar tot op heden is dit model hier nog niet officieel verschenen. Arlo is echter wel hard aan het werk om nieuwe functies toe te voegen, want de videodeurbel heeft nu ook ondersteuning voor Google Assistent.

Arlo’s eerste videodeurbel heeft een 1:1 beeldverhouding met een gezichtsveld van 180 graden. De Arlo Video Doorbell laat beelden zien in hd-beeldkwaliteit, beschikt over tweerichtingscommunicatie en kun je aansluiten op een bestaande mechanische of digitale gong voor continue stroomtoevoer. Ook bewegingsdetectie is aanwezig, evenals nachtzicht en een gratis proefperiode van drie maanden op het Arlo Smart-abonnement. Ook wordt Amazon Alexa ondersteund, maar daar komt de Google Assistent nu dus bij.

Nog niet officieel verschenen in Europa

In de Verenigde Staten is de videodeurbel al een tijdje verkrijgbaar voor 150 dollar, maar in Europa is dit model officieel nog niet op de markt gebracht. Dat zal later dit jaar moeten gebeuren. Je kunt de Arlo Video Doorbell al wel importeren, maar officieel wordt dit model dus nog niet in Nederland verkocht. Aangezien we hier in Nederland met name met de Nederlandstalige Google Assistent werken en niet met de Engels- of Duitssprekende Amazon Alexa is het goed om te weten dat we hier bij lancering ook van deze ondersteuning kunnen genieten.

Reacties (0)