‘Apple HomePod Mini wordt deze week aangekondigd’

12 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
Apple HomePod Mini

Apple werkt volgens geruchten aan een kleinere versie van de Apple HomePod. De Apple HomePod Mini moet in november gaan verschijnen voor 99 dollar.

Apple’s slimme speaker met Siri, de Apple HomePod, is officieel nooit in Nederland uitgebracht. Toch kun je deze slimme speaker via het buitenland wel naar Nederland halen. Het lijkt erop dat de slimme speaker mogelijk een kleinere variant gaat krijgen.

Deze week houdt Apple een evenement waar het de aankomende nieuwe producten zal presenteren. Naast de iPhone 12 lijkt het erop dat het bedrijf ook een nieuwe slimme speaker zal presenteren. Geruchten omtrent de Apple HomePod Mini duiken de laatste tijd op. Een bekende lekker op Twitter (Ice Universe) beweert dat de kleine speaker met Siri ook deze week gepresenteerd zal worden.

Veel informatie is er niet over bekend, maar we kunnen toch wat informatie delen wat uit de lek naar voren is gekomen. Zo is de HomePod Mini ongeveer 3,3-inch groot. Ter vergelijking, de originele HomePod is 6,8-inch. Het design is verder niet erg anders dan het originele model, enkel kleiner. De prijs is volgende de lekker ook bekend. Zo zou de HomePod Mini straks 99 dollar moeten gaan kosten. Hiermee wordt het een directe concurrent voor de Google Nest Audio en de Amazon Echo.

Advertentie

Release in november?

De HomePod Mini gaat volgens geruchten al in november gelanceerd worden en zal Apple’s S5 chip aan boord moeten krijgen. Mogelijk weten we morgen al meer. Dan vindt het evenement van Apple plaats. De vraag blijft natuurlijk of Nederland ook een mogelijke release gaat zien van de Apple HomePod Mini.

Reacties (0)