Anker pakt flink uit met Eufy-beveiligingscamera’s en meer

31 augustus 2023 2 Minuten 7 Reacties
eufyCam E330

Anker, het bedrijf achter onder andere de Eufy-beveiligingscamera's en de Soundcore-audioproducten, heeft flink uitgepakt tijdens de IFA 2023 en lanceert diverse nieuwe producten.

Tijdens de IFA 2023 in Berlijn heeft Anker flink uitgepakt met een heel assortiment aan nieuwe producten, waaronder de nieuwe EufyCam E330. We pakken de interessantste producten er even bij in dit bericht. In veel gevallen ging het om een eerste onthulling waarbij de specificaties nog niet allemaal even duidelijk zijn. In de komende maanden zal er meer duidelijk worden over de onderstaande producten.

Anker Soundcore Space One

De Anker Soundcore Space One is een nieuwe over-ear koptelefoon van Anker. Dit model beschikt over een nieuw ruisonderdrukkingsyssteem dat zich richt op frequenties die stemmen van buitenaf helpen verminderen. Dit model kenmerkt zich door een lange speelduur, indrukwekkende audioprestaties, LDAC-codering en een zwevend ontwerp. De koptelefoon is per direct verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Jet Black, Latte Cream en Sky Blue voor 99,99 euro.

EufyCam E330

De EufyCam E330 is een professionele beveiligingscamera met cross-camera tracking. Deze technologie voegt video’s van dezelfde gebeurtenis en persoon automatisch samen, in volgorde van optreden, van de diverse EufyCam E330-camera’s op het terrein. Dit moet een naadloze video creëren met de gebeurtenissen in chronologische volgorde. De camera’s beschikken over een 4k-resolutie en ook BionicMind AI is wederom terug. Dit is dezelfde kunstmatige intelligentie als bij de EufyCam 3. De EufyCam E330 is vanaf medio september beschikbaar als een bundel met vier camera’s voor 699,99 euro inclusief HomeBase 3-hub of een bundel met twee camera’s met HomeBase 3-hub voor 399,99 euro. Een losse camera kost 129,99 euro.

R1 Always Clean RoboVac

De R1 is een nieuwe robotstofzuiger met volgens het bedrijf de meest geïntegreerde en volledig uitgeruste basisstation in de branche. Dit model heeft een zelfreinigende roltechnologie en een slank, lichtgewicht en futuristisch ontwerp. Eco-Clean Ozone-desinfectie plus Tesla Valve Mixing-technologie en het 3D MatrixEye Sensing System zijn ook aanwezig. Wat dat precies allemaal is zullen we in de komende maanden gaan zien. Dan wordt er meer bekendgemaakt over deze robotstofzuiger.

Reacties (7)