‘Amazon werkt aan een betere Amazon Echo-speaker’

12 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
amazon-echo-2nd-gen-2017

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Amazon momenteel aan een betere slimme Amazon Echo-speaker. Dit apparaat zou in de strijd met Apple en Sonos gebruikt kunnen worden en een betere geluidskwaliteit kunnen aanbieden.

Betere Amazon Echo-speaker op komst – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet werkt Amazon achter de schermen aan een betere Amazon Echo-speaker. Het nieuwe model moet ergens volgend jaar uitgebracht worden en de huidige prototypes zouden nu over vier tweeters beschikken. Ook de bestaande Echo-speakers mogen naar verluidt deze herfst op updates rekenen, al zullen die niet net zo ver gaan. De geluidskwaliteit moeten verdergaan dan de Echo Plus, die qua niveau niet kan tippen aan bijvoorbeeld de Apple Homepod, aldus mensen die ervaring hebben met beide slimme speakers.

Naast de Apple Homepod zou de nieuwe Amazon Echo-speaker gebruikt kunnen worden in de strijd met de slimme Sonos-speakers, die sinds kort ook beschikken over de Google Assistent. Wanneer mensen aan een Echo-speaker denken, dan denken ze niet meteen aan een goede geluidskwaliteit. Dat idee hebben mensen wel wanneer ze het over de Apple Homepod hebben. Met de nieuwe Echo-speaker wil Amazon dit dus veranderen. Wanneer de nieuwe speaker precies aangekondigd wordt, is momenteel niet bekend.

Reacties (0)