Amazon presenteert Show Mode voor reguliere Fire HD-tablets

29 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
amazon-fire-hd-tablets-show-mode

Amazon heeft een nieuwe modus geïntroduceerd voor de bestaande Fire HD-tabletlijn. Het gaat om de Show Mode. Met deze modus is het mogelijk je goedkopere Amazon-tablet om te toveren tot een soort Amazon Echo Show, voor een handenvrije Alexa-ervaring.

Show Mode voor Fire HD-tablets

Amazon heeft bekendgemaakt dat sommige Fire HD-tablets toegang gaan krijgen tot de Show Mode. Dit is een modus waarmee je een handenvrije Alexa-ervaring kunt realiseren op een tablet die je mogelijk al thuis hebt liggen. Niet alleen kun je tegen de stemassistent praten (check hier wat je al met Alexa in Nederland kunt doen), ook krijg je op het scherm informatie te zien alsof je een Amazon Echo Show in huis hebt staan (wat in feite ook gewoon een grote tablet is, maar dan met beter geluid en meer microfoons aan boord).

Met de Show Mode op je tablet kun je aan Alexa vragen naar het weer, je camerafeeds in huis, belangrijk nieuws en nog veel meer. Wanneer je uit deze modus gaat, dan kun je je tablet weer gebruiken alsof het een reguliere tablet is. De update wordt vanaf 2 juli uitgerold naar Fire HD-gebruikers in de VS; dit geldt overigens niet voor de Kids Editions van de Fire HD-lijn. Verder zal Amazon een speciaal dock introduceren, waardoor je de 7″- en 8″-versies van de tablets rechtop kunt neerzetten. Zo blijven de tablets ook altijd opgeladen.

Reacties (0)