Amazon presenteert compacte camera Blink Mini

14 april 2020 2 Minuten 0 Reacties
amazon-blink-mini

Amazon heeft een compacte beveiligingscamera aangekondigd, genaamd Blink Mini. De camera heeft een laag prijskaartje meegekregen en beschikt onder meer over een 1080p-resolutie, bewegingsdetectie en two-way audio.

Dit is de Amazon Blink Mini

Je kunt livebeelden vanuit je huis zien via de Blink Home Monitor-app en je kunt ook live mensen horen en met ze praten of hun huisdieren in de gaten houden. Met een Blink-abonnement voor cloudopslag kun je je videobeelden opslaan. Daarnaast biedt Amazon binnenkort de optie om beelden lokaal op te slaan via de Blink Sync Module 2.

Blink Mini biedt bewegingsdetectie met aanpasbare detectiezones, ook wel activiteitenzones genoemd. Met de Blink Home Monitor-app ontvang je meldingen op je smartphone en kun je de two-way audio gebruiken om met mensen in huis te praten. Overdag neemt de camera 1080p-beelden op en hij ondersteunt infrarood-nachtzicht voor opnames bij weinig licht. Het apparaat is eenvoudig te installeren: steek de stekker in het stopcontact, verbind hem met wifi, download de Blink Home Monitor-app en voeg hem toe.

Met de introductie van Blink Mini en, later dit jaar, de nieuwe Blink Sync Module 2 krijg je meer mogelijkheden voor het opslaan van videobeelden. Wie een Mini aanschaft, ontvangt tot en met 31 maart 2021 een gratis proefperiode van het Blink Plus-abonnement. Daarna hebben gebruikers de mogelijkheid om door te gaan met een Blink Basic-abonnement met cloudopslag voor één apparaat óf een Blink Plus-abonnement dat cloudopslag biedt voor videobeelden van een onbeperkt aantal camera’s op één locatie.

Advertentie

Liever geen maandelijkse kosten voor je lokale opslag? Dan is er de Blink Sync Module 2. Plaats eenvoudig een ub-stick in de Blink Sync Module 2 en sla hier videobeelden op van maximaal tien Blink Mini-camera’s. Via de Blink Home Monitor-app kun je op elk moment de lokaal opgeslagen beelden van de Mini-camera’s bekijken, delen en downloaden. Voor het afspelen van videobeelden op de computer gebruik je de usb-stick.

Prijs en beschikbaarheid

De Blink Mini-camera is beschikbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro voor één camera of 74,99 euro voor twee camera’s. Mini-camera’s worden geleverd met een gratis proefperiode van het Blink Plus-abonnement voor cloudopslag dat geldig is tot en met 31 maart 2021. Daarna kunnen gebruikers zich abonneren op het Blink Basic-abonnement voor 3 euro per maand of 30 euro per jaar. Upgraden naar het Blink Plus-abonnement is mogelijk voor 10 euro per maand of 100 euro per jaar. Daarnaast kunnen gebruikers ook kiezen voor een lokale opslag die later dit jaar beschikbaar zal zijn in de vorm van Blink Sync Module 2 met een adviesprijs van 39,99 euro.

Reacties (0)