Stel al je vragen in onze nieuwe vraag en antwoord-sectie

31 maart 2021 1 Minuut 4 Reacties
Vraag en antwoord FWD 2

Als trouwe bezoeker van onze oude websites ben je hoogstwaarschijnlijk al bekend met onze vraag en antwoord-sectie waarin lezers elkaar helpen met antwoorden op prangende vragen. Maar, mocht je ons nu pas echt leren kennen dan wil ik je deze vraag en antwoord-sectie graag voorstellen. Niet in de laatste plaats omdat deze volledig vernieuwd is.

De vraag en antwoord-sectie van FWD.nl is dé plek waar jij je vragen kwijt kunt over de aanschaf van elektronica, het instellen van apparatuur of het gebruik van producten. Geen vraag is te gek. Veel (trouwe) lezers van FWD.nl bekijken de vraag en antwoord-sectie regelmatig en beantwoorden, samen met onze redactie, de meeste vragen. Het doel van deze sectie is dat we elkaar helpen met alles dat met consumentenelektronica te maken heeft.

De vraag en antwoord-sectie is opgedeeld in verschillende channels, net als onze artikelen. Zo vind je in ons Smarthome Channel de vraag en antwoord-sectie over slimme apparatuur in huis en vind je in ons Audio Channel de vraag en antwoord-sectie voor audio-apparatuur. De vraag en antwoord-sectie bevindt zich altijd in het menu van elk channel. Op mobiel is dit het inschuifmenu aan de zijkant, op desktop het hoofdmenu aan de bovenzijde van je scherm.

Het stellen van een vraag is heel eenvoudig. Je maakt een een account aan om vragen te kunnen stellen en van alle voordelen te profiteren, waaronder notificaties bij gegeven antwoorden, het bewerken van antwoorden of vragen en vele andere handige functies op ons platform. Wil je antwoorden geven? Ook dan heb je een account nodig.

Advertentie

Twijfel dus niet langer en maak een account aan om je vragen te stellen en anderen te helpen met een antwoord!


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Neutje

Neutje
13 februari 2021 om 18:49

Vandaag de Zaff Flex extern toetsenbord gekocht maar er zit geen uitleg bij hoe de speciale toetsen zoals @,€,enz te gebruiken.
Kan iemand me helpen want kan zelfs geen email adres typen.

Dank je wel
Thérèse

Inloggen
bert

bert
01 april 2021 om 00:30

Vraag en antwoord was eerder altijd meteen rechts in beeld.. Ik heb geen idee waar ik dit nu kan vinden. Zelfs nu ik dit gelezen heb.. Heb ik het nog niet gevonden.
Na de nieuwe opzet heb ik het nog geen 1 keer weer gezien. Terwijl ik het eerder altijd zag en las..

Inloggen
Martijn Chel

Martijn Chel
01 april 2021 om 08:43

Op desktop weergave bedoel je Bert? Daar stond het inderdaad rechts aan de zijkant. Nu staat het in het menu, maar alleen op de channels zelf (niet de algemene homepage). Op de homepage staan recente vragen als je naar beneden scrollt. Maar, Bert, we staan open voor feedback.

Inloggen
bert

bert
02 april 2021 om 13:53

Ja, ik kijk alleen via desktop en via klik op fwd/beeld…. Ik heb geen smartphone.
Ik zie nu wel dat het bovenaan staat. Vraag me af of het meteen met de nieuwe opmaak van de website wel bovenaan stond ?? Moet dus weer even inslijten..
Maar meen te herinneren dat ik altijd rechts al stukje van de vraag kon zien.. Dus dan als dit binnen interesse lag of niet op klikken.. Om nu steeds alle menu’s binnen te gaan..
Zo werkt dat bij mij meestal niet. Ik heb al zo’n hekel aan nu.nl waar je elk nieuwes artikel/titel wat binnen je interesse ligt aanklikt en dan helemaal een nieuwe pagina moet openen en dan weer terug moet klikken.. ZOu dan liever hebben (bij nu.nl) dat er een een extra nieuw venster geopend zou worden en ik die dan weg zou kunnen klikken of voor later zou kunnen laten staan… en het eerste origineel er nog stond.. waar ik zo weer naar terug kon..
Maar ja, dat zullen anderen wel weer anders zien.
EN ik denk dat wellicht 90 % of meer via smartphones surft, etc. Dus wat heb ik te zeggen of te denken.. Uitstervende doelgroep.. (51 jr)

Inloggen