‘Xiaomi Mi Mix 2S is eerste smartphone met Snapdragon 845-processor’

30 januari 2018 1 Minuut 2 Reacties
Xiaomi Mi Mix 2

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de Xiaomi Mi Mix 2S de eerste smartphone die wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Zoals het er nu naar uitziet moet de 2S de opvolger worden van de Mi Mix 2.

Xiaomi Mi Mix 2S met Snapdragon 845 – gerucht

Hoewel de Xiaomi Mi Mix 2 nog maar een paar maanden geleden werd aangekondigd, lijkt de Chinese fabrikant van betaalbare smartphones binnenkort alweer de opvolger te willen aankondigen. Deze opvolger krijgt mogelijk de naam Xiaomi Mi Mix 2S met zich mee en dus niet de Mi Mix 3. Op basis van de naam zou je alvast voorzichtig kunnen zeggen dat de stap tussen de 2 en de 2S niet zo groot zal zijn tussen de Mix 1 en Mix 2, maar dan lopen we een beetje op de zaken vooruit. Wel is er een ander gerucht verschenen.

De Xiaomi Mi Mix 2S zal mogelijk de eerste smartphone zijn die zal worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 845. Deze processor zit mogelijk, tegen het einde van dit jaar, in zo’n beetje elk vlaggenschip. Verder komt naar buiten dat Xiaomi het toestel vlak voor Mobile World Congress 2018 wil aankondigen, dus verwachten we de aankondigen ergens medio februari. Samsung zal de Galaxy S9 mogelijk gaan voorzien van de Snapdragon 845 – dus als het gerucht klopt, dan zal Xiaomi inderdaad de eerste zijn met de chipset.

Reacties (2)