‘Xiaomi Mi A2 krijgt Snapdragon 626-chip en 5,99-inch scherm’

02 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
xiaomi logo

Als we de laatste geruchten mogen geloven komt Xiaomi binnenkort met de Mi A2, een smartphone die beschikt over een 5,99-inch scherm en een Qualcomm Snapdragon 626-processor. In China krijgt het toestel de naam Mi 6x mee.

Xiaomi Mi A2 specs gelekt

De website BestUnderr heeft de mogelijke gegevens van de Xiaomi Mi A2 gedeeld. Eerder verschenen geruchten over de smartphone worden hierin bevestigd. Zo zou het toestek voorzien worden van een 5,99-inch lcd-display met een 18:9 beeldverhouding en beschikken over een 2.910mAh accu.

De nieuwe gegevens suggereren dat het toestel voorzien wordt van een Qualcomm Snapdragon 626-processor met een kloksnelheid van 2,2GHz en ondersteuning voor Bluetooth 4.2. De processor zou vergezeld worden door 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het opslaggeheugen verder uitgebreid kan worden.

Aan de achterzijde van de Mi A2 zien we twee camera’s terug’ een 20 megapixel variant met een f/2.0 diafragma en een 9 megapixel variant met een f/2.8 diafragma. Ook is er een camera van 20 megapixel aan de voorzijde te vinden. Het toestel zou draaien op Android 8.1, mogelijk de Android One-versie.

Beschikbaarheid

Of en wanneer het toestel naar de Benelux komt is nog niet bekend. De Chinese fabrikant brengt zijn smartphones in Europa reeds uit in onder meer Polen en Spanje.

Reacties (0)