WhatsApp voegt geanimeerde stickers en meer toe

02 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
whatsapp-logo

WhatsApp heeft een update uitgebracht die onder meer geanimeerde stickers met zich meebrengt. Je kunt de update nu verwachten. Het kan echter wel een paar weken duren voordat je de update hebt ontvangen. Naast die stickers kun je nog een aantal functies verwachten.

Download de update voor WhatsApp

De populaire berichtendienst rolt nu een update uit naar iedereen die in de komende weken bij iedereen arriveert. De update voegt een aantal dingen doen, die we hieronder met je doornemen.

  • Geanimeerde stickers: met deze stickers kun je snel een reactie geven op een bericht. De animatie moet de reactie leuker maken.
  • Qr-codes: met deze codes moet het gemakkelijker worden contacten toe te voegen aan je groeiende lijst contactpersonen. Zo heb je geen gedoe met telefoonnummers. Je deelt de code met elkaar en kunt meteen beginnen met chatten.
  • Donkere modus voor het web en desktop: gebruik je WhatsApp ook wel eens van achter je computer? Prima, dan kun je vanaf nu namelijk daar ook de donkere modus instellen, mocht je dat willen.
  • Verbeteringen voor videobellen in groepsgesprekken: groepsgesprekken beginnen is nu een stuk gemakkelijk en kan met een druk op de knop. Ook kun je één in beeld brengen, zodat je je niet kunt laten afleiden door andere gesprekspartners.

Wanneer de update precies arriveert, is niet bekend. Maar hij komt er dus wel aan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)