WhatsApp met Google Drive-integratie nu te downloaden

12 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
WhatsApp

Hoewel de update voor de Google Drive-integratie binnen WhatsApp nog niet in Google Play staat, is de functie al wel te downloaden. Je moet daarvoor wel je toestel zo hebben ingesteld dat het ook bronnen van buiten Google Play accepteert.

Download de nieuwste apk van WhatsApp met Google Drive

Vorige week was de kogel eindelijk door de kerk: WhatsApp kondigde de Google Drive-integratie eindelijk aan en gaf ons ook mee dat we de update binnen nu en enkele weken mogen verwachten in Google Play. Voor de mensen die niet meer kunnen wachten hebben we goed nieuws: de update is namelijk al terug te vinden op de officiële website van WhatsApp, dus je kunt erop rekenen dat we met een legitieme versie te maken hebben. Zorg er dan wel voor dat je apps ook van buiten Google Play kunt installeren, daar lees je hier meer over.

Heb je de stappen in het artikel doorlopen (korte versie: Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen aanvinken) dan kun je via deze link de website van WhatsApp bezoeken. Daar kun je het apk-bestand downloaden en installeren. Heb je dat gedaan, dan kun je in de instellingen (en na het installeren) van WhatsApp je Google-account synchroniseren met de chat-applicatie, zodat je voortaan je gesprekken, maar ook je foto’s en video’s evenals de spraakberichten, kunt synchroniseren wanneer je moet overstappen op een andere Android.

Reacties (0)