Update: WhatsApp laat je vanaf nu alle typen bestanden doorsturen

13 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
WhatsApp

WhatsApp test momenteel een nieuwe feature waarmee gebruikers in feite alle type bestanden kunnen doorsturen via de berichtendienst. Helaas is het momenteel nog niet bekend wanneer de functionaliteit naar de stabiele versie wordt uitgerold.

Update 13-08-2017: De update is inmiddels gearriveerd voor de stabiele versie en is nu beschikbaar.

Origineel bericht 23-06-2017: WhatsApp test momenteel een nieuwe feature waarmee gebruikers in feite alle typen bestanden kunnen doorsturen via de berichtendienst. Helaas is het momenteel nog niet bekend wanneer de functionaliteit naar de stabiele versie wordt uitgerold.

Bestanden versturen via WhatsApp

Het team achter WhatsApp staat er nou niet om bekend snel updates uit te brengen met features waar mensen al langere tijd om vragen. Gebruikers gebruiken de berichtendienst ook steeds vaker voor het doorsturen van bestanden, maar lang niet alle bestanden worden momenteel ondersteund. Daar komt binnenkort verandering in, aangezien het team dat nu aan het testen is in de bèta-versie van de applicatie. Momenteel kun je foto’s, gifjes, pdf-bestanden en een handvol Office-bestanden doorsturen, maar daar houdt het bij op.

Advertentie

Het is vooralsnog niet bekend waarom WhatsApp haar gebruikers hierin beperkt heeft tot op heden, maar het is goed om te weten dat er dus verandering onderweg is. Het wachten is nu op het moment dat het team de functie uitrolt naar de stabiele versie van de app. Helaas is het nog niet bekend wanneer we de nieuwe functie mogen verwachten. Ook de uitrol in het bèta-kanaal gaat langzaam, wat doet vermoeden dat het team zeker wil weten dat alles werkt zoals het zou moeten werken. Of er nog een limiet op de grootte van het bestand zit, is niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)