WhatsApp krijgt mogelijk een Instagramachtige Boomerangfunctie

09 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
whatsapp

Zoals het er nu naar uitziet krijgt de populaire berichtendienst WhatsApp waarschijnlijk een Instagramachtige Boomerangfunctie. Met Boomerang kunnen mensen op Instagram zelf korte video's maken die automatisch vooruit en achteruit gespoeld kunnen worden.

WhatsApp krijgt een Boomerangfunctie – gerucht

Het ziet ernaar uit dat de Boomerangfunctie van Instagram onderweg is naar WhatsApp. WABetaInfo schrijft dat het team achter de populaire berichtendienst er momenteel aan werkt voor in elk geval de iOS-versie van de app. Uiteindelijk komt de feature ook naar Android toe. Met Boomerang is het mogelijk korte video’s te maken die automatisch vooruit en achteruit afgespeeld kunnen worden. Zo kunnen gebruikers een grappige loop maken van een gebeurtenis, bijvoorbeeld. De functie is best populair op Instagram.

De video’s kunnen maximaal zeven seconden lang zijn. De Boomerangfunctie komen gebruikers waarschijnlijk later tegen in het videotypepaneel, waar je nu nog kiest tussen normale video of gif. Naast deze opties tref je straks nog een pijl aan die naar links wijst, waarmee je dus de Boomerangvideo kunt maken. Helaas is op moment van schrijven nog niet duidelijk wanneer de functie gelanceerd wordt. WhatsApp heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht. We zullen dus nog even moeten wachten op bevestiging.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)