Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Waarom de iPhone 14 Pro Max het ideale zakelijke toestel is (ADV)

30 juli 2022 3 Minuten 0 Reacties
iPhone 14 Pro 1

De iPhone 14 serie heeft veel verschillende nieuwe features, maar waarom is de iPhone 14 Pro Max nou het ideale zakelijke toestel?

Wanneer je zoekt naar een zakelijke telefoon wil je er natuurlijk wel een die op jouw behoeften aansluit. De iPhone 14 Pro Max is hier het ideale voorbeeld van omdat het een professionele uitstraling heeft en veel praktische features aan zitten. Maar voordat je een iPhone 14 Pro Max met zakelijk abonnement aanschaft wil je natuurlijk wel weten waarom je dit zou moeten doen.

Het professionele design

De iPhone 14 Pro Max is met zijn 6,7-inch scherm redelijk groot. Hierdoor kun je alles wat je wilt kijken goed zien op het toestel, maar het maakt het dan wel weer wat lastiger om hem in je broekzak te vervoeren. De titanium behuizing van de iPhone 14 Pro Max geeft het een professioneel en strak uiterlijk. Deze behuizing zorgt er ook nog eens voor dat de telefoon niet erg zwaar is en ook nog eens krasbestendig. Dit zorgt ervoor dat je telefoon altijd een strak en nieuw uiterlijk blijft behouden. Ook de kleuren waarin de telefoon te verkrijgen is zorgen ervoor dat het een klassieke uitstraling heeft. De iPhone 14 Pro Max is verkrijgbaar in grafiet, zilver, goud en paars.

Praktische features voor een zakelijke telefoon

De iPhone 14 Pro Max beschikt net als de 14 Pro over een Always-on display. Hiermee kun je bijvoorbeeld meldingen sneller bekijken of je vlucht volgen zonder dat je het scherm aan hoeft te raken. Dit is vergelijkbaar met de displays van Android-telefoons, die hebben deze functie al een aantal jaar. In vergelijking met alle iPhones, heeft de iPhone 14 Pro Max de beste camera. Het toestel heeft een 48 MP groothoek camera, 12 MP ultra groothoek camera en een 12 MP telelens waarmee je professionele en scherpe foto’s kunt maken. Ook kun je video’s opnemen in 4K en beschikt de telefoon over een Stabilisatie modus wat ervoor zorgt dat bewegend beeld minder schokkerig is. Hierdoor kun je professionele video’s maken voor je bedrijf. De telefoon beschikt ook over een 12 MP selfiecamera met Autofocus, dit is natuurlijk helemaal praktisch wanneer je een videocall hebt.

Advertentie

Wat ook een belangrijk voordeel is van de iPhone 14 Pro Max is de lange batterijduur. Het toestel beschikt over een sterke accu waarmee je tot 25 uur mee kunt streamen. Dus als je een webinar wilt volgen op je telefoon is dat geen probleem. Ook kun je de iPhone 14 Pro Max snelladen waardoor je in een uurtje tijd je telefoon al volledig hebt opgeladen. De telefoon is ook voorzien van de nieuwe A16 Bionic chip waardoor je razendsnel kunt schakelen tussen apps. Ook is het altijd erg handig om voldoende opslagcapaciteit te hebben. Zo weet je altijd zeker dat je genoeg ruimte hebt op je telefoon om documenten op te slaan of al je zakelijke contacten op te slaan.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)