Volgens de laatste geruchten verschijnt de iPad 3 in de herfst van 2011

10 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iPad-feature

De iPad 2 is nog niet eens officieel gelanceerd en de geruchten over de iPad 3 steken de kop al op. De website Daring Fireball voorspelt dat HP moeite gaat krijgen om de TouchPad aan de man te brengen aangezien deze tablet later op de markt komt dan de iPad 2 - als alle geruchten rondom de lancering kloppen - en als HP dan laat in de zomer met de tablet komt staan ze wellicht recht tegenover de lancering van de iPad 3.

Techcrunch heeft namelijk bronnen die zeggen dat Apple dit jaar twee nieuwe iPads zal lancering; de iPad 2 binnenkort en de iPad 3 in de herfst van 2011. De daadwerkelijke specs van de iPad 3 blijven ook nu nog een mysterie alhoewel er al wel geruchten waren over het Retina Display dat in eerste instantie wellicht voor de iPad 2 was. Of Apple genoeg tijd heeft tussen deze twee lanceringen op de prijs van het Retina Display wat te drukken valt nog te bezien.

Daring Fireball geeft wel aan dat hun voorspelling speculatief is, maar ook dat Apple de lancering van de iPad in dezelfde periode wil gaan zetten als de iPod; aan het einde van het jaar of aan het begin.

Reacties (0)