Vijf handige en leuke accessoires voor je iPad

02 september 2013 4 Minuten 0 Reacties
Accessoires-iPad

Voor de iPad zijn heel veel leuke accessoires te vinden, zeker als je even goed rondkijkt. In dit artikel heb ik vijf nieuwe accessoires voor de iPad uitgelicht die handig of leuk zijn.

Brandsen Music Stand

Dat gerommel met bladmuziek zat? Gelukkig is de meeste bladmuziek ook digitaal verkrijgbaar, maar dan heb je het op je iPad en dan? Met deze stand hoef je je iPad niet meer op een stoel of iets dergelijks te leggen. Overigens kan de standaard vanzelfsprekend ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt worden.

“Met de iPad music-stand is het nu mogelijk om thuis of onderweg comfortabel gebruik te maken van je iPad. iPad en stand kunnen in één handige koffer worden vervoerd. Ideaal voor muzikanten die de iPad gebruiken voor hun blad-muziek. De music-stand is in veel verschillende standen te positioneren, zodat u altijd een optimale stand voor u zelf kunt creëren. Het gewicht van de koffer incl. iPad en stand is 2,5 kg. De iPad wordt in de houder geschoven en blijft stevig op zijn plaats zitten. Gebruiksklaar in 6 éénvoudige handelingen.”

De Brandsen Music Stand is voor een prijs van €119,95 verkrijgbaar bij verschillende webshops.

iPawn

Iedereen heeft wel eens Ganzenbord gespeeld en spelletjesmaker Jumbo brengt dit eeuwenoude spel naar de iPad. Dit was er al, maar nu met echt pionnen! Ieder kiest een pion en speelt het spel, zonder dat het touchscreen vies wordt.

De iPawn is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor elf euro.

BookArc Stand for iPad

Stands voor de iPad kennen we allemaal, Apple heeft er immers een ingebouwd in zijn eigen Smart Cover. De BookArc van Twelvesouth is net wat anders want de iPad staat echt op de stand, op veilige afstand van alles dat je er per ongeluk overheen kunt gooien. Ideaal dus voor tijdens het koken en op de salontafel tijdens het streamen van een film naar je Apple TV. Dat is echter niet alles, want waarom zou je je iPad in je tas laten als je aan het werk bent? Met de BookArc op je bureau naast je computer kan je de iPad gemakkelijk gebruiken als tweede scherm voor het weer, de AEX of je Twitter stream.

De BookArc is bij Twelvesouth verkrijgbaar voor 30 dollar maar daar komt er nog 25 dollar verzendkosten bij. Bij onder andere Xando kan je hem voor 40 euro bestellen. Omgerekend bespaar je dan 1,56 euro.

eleMount

De meest iPad houders zijn gemaakt van goedkoop plastic, de eleMount is gemaakt van aluminium en sluit daarom mooi aan bij het design van je iPad. Je kan hem op elk glad oppervlak plakken en ook op een statief draaien. Hieronder het filmpje en intro van de maker.

‘This universal mount raises the bar, allowing gadgets to be placed on a premium pedestal that matches their beautiful design and quality. One of the most user friendly mount ever designed, eleMount sticks to any flat surface and doesn’t care if you prefer Apple or Android or like to keep your case on. eleMount works just as you’d expect. No suction cups, no locks, no instruction manual. You only need one hand to mount your device. This premium, high quality mount is CNC machined, carved from the finest solid aluminum and complements a sleek, minimalistic style. After all, shouldn’t your spectacularly designed device rest on an equally eye-catching pedestal?’

Je krijgt de eleMount als je het project met minimaal 69 dollar backt op Kickstarter.

Atari Arcade

Atari brengt de Atari arcade klassiekers naar je iPad! Herbeleef de opwinding van al je favoriete spellen, waaronder Asteroids, Centipede, en Missile Command. De Atari Greatest Hits app voor Atari Arcade is ontworpen voor 1 – 2 spelers.

Nadeel aan dit 50 euro kostende apparaat is dat de spelletjes ook nog geld kosten; voor één euro krijg je vier spellen en voor honderd spellen betaal je tien euro. Daarbij is dit apparaat uitgerust met een 30 pins dockconnector, wat het niet compatible maakt met de iPad 4 en de mini.

Ken jij leuke accessoires?

Gebruik jij zelf nog accessoires die iedere iPad bezitter moet hebben? Laat een reactie achter en wellicht vullen we dit artikel aan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)