ViewSonic ViewPad 10Pro te koop in Nederland

10 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
Viewpad-10-pro

Mocht je niet kunnen kiezen tussen Android en Windows dan is de ViewSonic ViewPad 10Pro wellicht ideaal voor je. Deze 10.1 inch draait op Windows 7 Home Premium maar kan met een simpele druk op de knop overschakelen naar Android 2.2. De ViewPad 10Pro kwamen we begin dit jaar tijdens de MWC al tegen maar wordt nu pas op de markt gebracht.

Het is geen dual-boot systeem maar werkt via Bluestacks virtualisatie software om Android als een applicatie onder Windows te laten draaien. Op deze manier krijg je toegang tot alle productiviteitsfuncties van Windows 7 en alle entertainment mogelijkheden van Android. Verder beschikt de ViewPad 10Pro over een display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 32GB aan SSD opslaggeheugen, een 1.5GHz Intel Oak Trail processor, 2GB aan DDR2 RAM geheugen, USB 2.0, HDMI, Wifi en optioneel 3G. De tablet kun je momenteel kopen voor een prijs tussen de 550 en 650 euro.

Mocht je de ViewPad 10Pro willen aanschaffen kun je onder meer terecht bij MaxICT, Mycom, Centralpoint, Takeitnow en Coolsound. Voor meer informatie, alle specificaties en recente artikelen kun je terecht op de productpagina van de ViewPad 10Pro.

Mocht overigens puur Android voldoende voor je zijn dan is wellicht de eerder gelanceerde ViewPad 10s iets voor je. Deze tablet beschikt over gelijkwaardige specificaties maar biedt alleen Android 2.2 als besturingssysteem.

Naast de ViewPad 10Pro heeft ViewSonic ook de ViewPad 7x en ViewPad 7e gelanceerd welke later dit jaar op de markt zullen verschijnen.

Reacties (0)