Video: Toshiba Thrive tablet, meer details

07 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-thrive-voorzijde

Vorige week vernamen we de prijzen en de lanceerdatum voor de VS al en nu hebben we wat meer details en een hands-on video. In de VS is de Toshiba Thrive tablet vanaf 13 juni als pre-order te bestellen. Wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

Zo beschikt de Thrive over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Tegra 2 processor, Android 3.1 Honeycomb, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, HDMI aansluiting, microUSB aansluiting, micro SD card reader, een verwisselbare batterij en verwisselbare covers in verschillende kleuren. Het gewicht van de tablet is 725 gram. Bekijk na de break een hands-on video met de Toshiba Thrive.

Hands-on video Toshiba Thrive

Hands-on video Toshiba Thrive Engadget

Toshiba Thrive Accessoires

Een voordeel van de Toshiba Thrive is dat je de batterij kunt verwisselen voor een nieuwe. Deze gaat 7 uur mee bij non-stop HD video weergave en kost je 89,99 dollar. De verschillende kleuren covers voor de achterzijde zijn los te koop voor 19,99 dollar per stuk. Daarnaast is er nog een simpel docking station te koop voor 39,99 dollar en een uitgebreid docking station met USB en HDMI voor 59,99 dollar.

Toshiba Thrive prijzen

  • 8 GB opslaggeheugen: 429,99 dollar
  • 16 GB opslaggeheugen: 479,99 dollar
  • 32 GB opslaggeheugen: 579,99 dollar

Bron: Intomobile


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)