Video: SPB Shell 3D geeft je Android 2.x tablet een 3D make-over

29 juli 2011 1 Minuut 1 Reacties
SPB-Shell-3D

Ben je uitgekeken op je Android 2.1, 2.2 of 2.3 tablet interface of ben je jaloers op diegenen die al een Honeycomb tablet hebben? Dan is de SPB Shell 3D applicatie misschien iets voor je. Met deze applicatie krijgt je tablet een moderne en vooral snelle make-over en kun jij de show stelen.

De applicatie was al beschikbaar voor smartphones maar nu is het ook mogelijk SPB Shell 3D op tablet te gebruiken in zowel portrait als landscape modus. Eigenlijk werkt je tablet exact zoals je gewend bent alleen ziet het er allemaal stukken beter uit. zoals de naam al zegt worden er een hoop 3D effecten aan de interface toegevoegd die verrassend snel werken. Zo kun je speciale homescreens, 3D mappen, Smart Folders, 3D Android widgets, SPB widgets en shortcodes toevoegen en alles naar eigen smaak instellen. De applicatie kost je 15 dollar (10,36 euro), maar het maakt van jou ‘oudere’ tablet een geheel nieuw apparaat. Je moet het eigenlijk gewoon zien. Bekijk dus de video na de break.

We moeten wel zeggen dat de tablet modus nog in de beta fase zit dus er kunnen hier en daar wat bugs opduiken. Maar, in de video wordt getoond dat in ieder geval de Galaxy Tab en Dell Streak er goed mee overweg kunnen. SPB Shell 3D is te downloaden in de Android Market.

Bron: NetbookNews

Reacties (1)