Video: iUsers biedt meerdere gebruikersaccounts op je iPad

18 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
iUsers-iPad

De iPad is voor de meeste consumenten de ideale compagnon voor mobiel werken en mobiel entertainment. Vaak geniet ook het hele gezin mee van de functionaliteiten van de tablet. Daar zit een klein nadeel van de iPad; meerdere accounts zijn niet mogelijk. Mocht je jouw iPad van een jailbreak voorzien hebben dan is het binnenkort mogelijk om meerdere gebruikersaccounts aan te maken middels de iUsers applicatie.

Wanneer je deze App downloadt uit de Cydia market kun je voortaan een inlogknop verwachten in het ‘unlock’ scherm van de tablet. Iedere gebruikers krijgt zijn eigen account met eigen voorkeursinstellingen, bestanden en browsergeschiedenis. Ook worden scores binnen games alleen opgeslagen binnen je eigen gebruikersaccount. Momenteel worden applicaties, muziek en video’s wel gedeeld tussen alle gebruikers, maar een toekomstige update zal ook dit scheiden. Bekijk de video na de break.

Toch zou dit niet alleen voor iPad modellen met jailbreak beschikbaar moeten zijn aangezien het een logische en handige functie is. Wellicht kijkt Apple mee en zien we de functie terug in nieuwe versies van iOS.

Bron: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)