Video: Hands-on HTC Flyer tablet

15 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
HTC-Flyer-hands-on

Eerder vandaag presenteerde HTC haar nieuwe tablet PC in de vorm van de HTC Flyer tablet. Het unieke aan deze tablet is de actieve stylus en de mogelijkheden voor het gebruik ervan. Tijdens het MWC 2011 mogen de bezoekers helaas zelf niet even met de tablet spelen, maar Slashgear heeft wel een eerste hands-on video gemaakt met een demonstratie van de tablet.

Volgens Slashgear voelt de HTC Flyer sterk en solide aan, beter dan de Samsung Galaxy Tab. Ook is de tablet makkelijker in de hand te houden en heeft deze een betere grip.

De nieuwe software ziet er in ieder geval indrukwekkend uit. De nieuwe versie van HTC Sense in combinatie met Android 2.4 Gingerbread loopt soepel en werkt perfect samen met de actieve stylus. Het menu met applicaties (in landscape modus) wordt in een 3D vormgeving weergegeven en applicaties zijn gemakkelijk toegankelijk. In portrait modus is het menu wat meer simplistisch, maar zeker niet in negatief. HTC verwacht dat de tablet meestal in deze modus gebruikt zal worden – de pen in de ene hand, de tablet in de andere.

Zie hieronder de eerste hands-on video met de HTC Flyer tablet

Reacties (0)