Video: Hands-on Hannspree SN10T1 tablet

15 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
hannspree-sn10t1-IFA-2011

Eerder deze week meldden we al dat Hannspree in 2011 zou komen met drie nieuwe tablets, waaronder de SN10T1. Tijdens de IFA 2011 Global Press Conference – een persconferentie voor de grote consumenten elektronica show die later dit jaar plaatsvindt – gaf Hannspree Slashgear al een voorproefje van deze tablet.

De 10.1 inch tablet draait op Android 2.2 Froyo en maakt gebruik van een Tegra 2 processor. Over het Android besturingssysteem heeft Hannspree haar eigen user interface gelegd. De gebruikservaring zal dus niet hetzelfde zijn als op een Motorola Xoom Honeycomb tablet, maar voor een prijs van 349,00 euro heb je wel een multifunctionele en volwaardige tablet. Video na de break.

De bouw van de tablet ziet er redelijk stevig en hoogwaardig uit. Het is niet de dunste tablet die we ooit gezien hebben, maar er zijn genoeg consumenten die dat geen belangrijk punt vinden. De user interface van Hannspree ziet er verzorgd en duidelijk uit. De SN10T1 beschikt alleen over Wifi.

Kortom, als je niet op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste, een slanke tablet en Android Honeycomb 3.0 dan is deze tablet en serieuze optie. De prijs is in ieder geval aantrekkelijk voor startende tablet gebruikers.

Reacties (0)