Video: Eerste indrukken Toshiba Thrive tablet

22 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-thrive-voorzijde

De Toshiba Thrive tablet is in de VS nu een ruime week te koop en dat betekent dat het tijd is voor de eerste reviews. Hoewel het interessant is om te zien hoe de Thrive presteert kunnen we dit niet een op een overnemen voor het model dat in Europa gelanceerd wordt. Toshiba zal namelijk kleine wijzigingen doorvoeren en de tablet waarschijnlijk ook een andere naam meegeven.

Maar, voordat we naar de volledige reviews kijken is het eerst tijd voor wat uitpakvideo’s en eerste indrukken. De Toshiba Thrive beschikt in de VS over een 10.1 inch scherm met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, Android Honeycomb als besturingssysteem, een Tegra 2 processor, HDMI, USB en microSD. Unieke feature aan de Thrive is dat je de batterij zelf kunt vervangen en de achterzijde in je favoriete kleur krijgen. Na de break vind je de video’s.

Video’s eerste indrukken Toshiba Thrive tablet

   

De connectiviteitsmogelijkheden, de vervangbare batterij en de prijs worden tijdens de eerste indrukken als positieve punten genoemd. Negatief punt is het wat robuuste en dikke design.

Bekijk ook de vergelijking tussen de Toshiba Thrive en de ASUS Eee Pad Transformer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)