Veronica introduceert tweede scherm-app voor iPad

18 februari 2013 1 Minuut 1 Reacties
veronicaplus

Televisiezender Veronica heeft vandaag zijn eerste tweede scherm-app Veronica+ uitgebracht. Eerder gingen Net5, SBS en de STER ook al aan de haal met het tweede scherm. De app biedt extra content aan de televisiekijker, van exclusieve interviews en backstage-materiaal tot interessante koopjes.

Veronica+ werkt samen met televisieprogramma’s, maar ook als je een reclame bekijkt kun je de app gebruiken. Bij laatstgenoemde ontvang je bijvoorbeeld speciale aanbiedingen op je iPad en kun je leuke prijzen winnen door aan wedstrijden mee te doen.

Veronica +: de app

De app beschikt over een handige Facebook- en Twitter-integratie waarmee je direct over de televisieprogramma’s kunt praten en met anderen kunt discussiëren. Naast de standaard televisiegids heb je bij veel televisieprogramma’s de mogelijkheid om extra content op te vragen, zoals programmabeschrijvingen, extra informatie over acteurs en actrices of leuke weetjes en feitjes. Je mag met Veronica+ ook je stem laten horen: zo kun je stemmen op je favoriete personage in een sitcom, de uitkomst van een aflevering voorspellen of een grappige ondertitel voor een screenshot verzinnen.

Veronica+ is gratis voor de iPad te downloaden. Helaas is de app nog niet geheel voor het retina-scherm geoptimaliseerd: sommige afbeeldingen komen ietwat korrelig over. Veronica+ blijft echter wel volledig te gebruiken.

Download: Veronica+ voor iPad (gratis)

Via: iPadclub


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

pokemon move list

pokemon move list
02 juni 2013 om 18:34

Hi there! I simply wish to give you a huge thumbs up for your excellent info you
have got right here on this post. I am coming back to your
web site for more soon.

Inloggen