Update voor iOS-app Google+ brengt nieuwe foto-mogelijkheden

29 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
google plus ios

Na de Android versie krijgt ook de Google+ app voor iOS een update. Met deze update krijgt iOS dezelfde functionaliteiten als Android, waaronder uitgebreide mogelijkheden om foto's te kunnen bewerken.

Foto’s beheren en bewerken

Met deze laatste update wordt het voor de gebruiker van een iPhone of iPad eenvoudig om foto’s te beheren en te bewerken. Eén van de meest uit het oog springende functie is Auto Enhance. Deze functie verbetert automatisch de foto door de helderheid en de verzadiging aan te passen. Het is goed om te weten dat deze optie standaard aan staat. Maar gelukkig geeft Google je altijd de keus tussen het origineel en de bewerkte versie.

Gerelateerde artikelen

Google+ maakt het jou nu nog makkelijker om interessante content te vinden. Updates krijgen nu automatisch hashtags toegewezen. Deze hashtags verwijzen vervolgens weer naar andere artikelen met dezelfde hashtags. Dit zijn gerelateerde artikelen. Je kunt deze hashtags overigens altijd zelf verwijderen of aanpassen. Het blijft natuurlijk jouw content.

Overige wijzigingen Google+ app

Er zijn ook nog een aantal kleine wijzigingen in deze update. Google Aanbiedingen krijgt namelijk een plek in jouw Google+ stream. Daarnaast kun je tekst doorstrepen, de permalink van een post kopiëren en je eigen reacties aanpassen.

Advertentie

De laatste wijziging is de splitsing van de Hangouts dienst in een aparte app. Waarschijnlijk heb je deze al geïnstalleerd. Mocht dat niet zo zijn dat leidt Google+ je door het proces op het moment dat je op de Hangouts-link drukt.

De update is al beschikbaar in de App Store.

Reacties (0)