Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Tijd voor een upgrade met de nieuwste iPhone 15 (ADV)

13 juli 2023 2 Minuten 0 Reacties
iPhone 15-1

Langverwacht en eindelijk is het zo ver: de iPhone 15 is op 12 september gelanceerd als onderdeel van de geheel nieuwe iPhone 15 serie. De serie bestaat uit de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Benieuwd geworden? Ontdek alle nieuwe functies van de iPhone 15 hier.

iPhone in een nieuw jasje

De iPhone 15 heeft een nieuwe look en feel gekregen. De telefoon heeft een 6,1 inch OLED display met aluminium behuizing en ronde schermranden. Dit is net wat anders dan de iPhone 14 die meer hoekige schermranden had. Het nieuwe jasje geeft een moderne en vernieuwende uitstraling aan de telefoon. De telefoon heeft een verversingssnelheid van 60 Hz en ook de Dynamic Island functie. Met Dynamic Island kun je heel gemakkelijk een telefoontje beantwoorden of een muzieknummer switchen, zonder een aparte app te hoeven openen.

Camera upgrade

De camera’s zijn altijd een van de belangrijkste onderdelen van een nieuwe iPhone lancering. Foto’s en video’s maken is toch tegenwoordig een van de belangrijkste functies van je telefoon. De iPhone 15 heeft een 48 MP groothoekcamera, 12 MP ultragroothoeklens en 12 MP selfie camera. Deze camera’s zijn mega geschikt om social media content mee te maken, familiefeesten mee vast te leggen of gewoon je dagelijkse selfies mee te maken voor de groepschat van je vriendengroep.

Pijlsnelle processor voor multitasken

Die foto’s wil je natuurlijk zo snel mogelijk uploaden op LinkedIn, TikTok en Instagram. Door de pijlsnelle processor is het geen probleem om veelvuldig te multitasken op de iPhone 15. De telefoon heeft een van de allerbeste chips van het moment: de A16 Bionic-chip. Deze energiezuinige chip zorgt ervoor dat je moeiteloos apps achter elkaar kan openen en zorgt voor een verbeterde batterijduur. Met een werkgeheugen van 6 GB ram maakt dit je telefoon pijlsnel en geschikt voor eindeloos gamen, scrollen en videobellen.

Advertentie

Energiezuiniger en USB-C ingang

Apple is met de iPhone 15 eindelijk overgestapt naar de USB-C ingang. Dit betekent dat je geen aparte iPhone oplader meer nodig hebt, maar met elke universele iPhone oplader de telefoon kunt opladen, handig! De nieuwste iPhone heeft een batterijcapaciteit van 3877 mAh. Je kunt hierdoor makkelijk een dag met de telefoon doen, ook als je hem intensief gebruikt. Voor de opslagcapaciteit heb je de keuze tussen 128 GB, 256 GB of 512 GB. Genoeg ruimte om al je bestanden, foto’s, video’s en apps in op te slaan.

iPhone 15

Een verbeterde camera, batterij en eindelijk de USB-C ingang. Als je overstapt naar de iPhone 15 scoor je een van de beste smartphones met heel veel extra gebruiksgemak. Dus waar wacht je nog op? De iPhone 15 is op 12 september gelanceerd en is nu te pre-orderen.

Reacties (0)