Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Altijd online met je iPhone 15 met een zakelijk abonnement van Odido (ADV)

15 september 2023 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 15 Pro close-up

Nieuwe telefoon voor de zaak? Bij Odido Business zorgen we dat je altijd bereikbaar en online bent. Zo heeft Odido de grootste 5G-dekking van Nederland én de verbindingsservice. Bij slecht bereik kun je dit melden en kijken we direct hoe we je kunnen helpen voor een goede verbinding. Zo kun je videobellen zonder haperen of samenwerken in de cloud. Odido is vertrouwd, maar toch ook anders. T-Mobile en Tele 2 zijn voortaan Odido. Het bekende en vertrouwde netwerk, maar dan met onbeperkt data en bellen als de nieuwe standaard. Bij Odido staat menselijk contact op 1.

De beste iPhones uit de iPhone 15-serie

Ben jij toe aan een nieuw zakelijk abonnement? Daarvoor kun je bij Odido Business terecht. En dan is het heel goed om te weten dat Apple de nieuwe iPhone 15-serie heeft gelanceerd. Naast de standaard iPhone 15 en de iPhone 15 Plus met groter scherm zijn vooral de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max erg geschikt voor de zakelijke klant. Niet alleen heb je een razendsnel toestel met de nieuwe A17 Pro-chip, maar de nieuwe titanium behuizing zorgt ervoor dat het toestel erg licht is en je dus gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Videobellen verloopt helemaal soepel op beide toestellen dankzij de topklasse camera’s en ondersteuning voor Wi-Fi 6E. Zelfs je entertainment ziet er top uit dankzij het ProMotion-scherm met nog dunnere schermranden. Je wil natuurlijk niet halverwege je werkdag een lege accu hebben, daarom beschikken de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max over All-day battery life. De lightning-aansluiting behoort ook tot het verleden, dankzij de nieuwe usb-c-aansluiting heb je altijd wel een geschikte oplaadkabel op kantoor liggen. En hebben we de nieuwe programmeerbare Action Button al genoemd? De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn razendsnelle smartphones boordevol geavanceerde technologieën. Zo word je zakelijk in ieder geval niet tegengehouden door je belangrijkste partner in crime.

Kies het zakelijk abonnement dat bij je past

Bij Odido Business kies je een zakelijk abonnement dat bij je past, precies wat je wil bij een zakelijk toestel. Bellen, internetten, appen? Je kiest uit vier Unlimited-abonnementen en kunt een extra Unlimited-abonnement voor een collega makkelijk toevoegen voor 20 euro per maand. Je kunt nu extra voordelig een zakelijk abonnement afsluiten bij Odido in combinatie met de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. De pre-orders starten vandaag, zodat jij je nieuwe iPhone als eerste in huis hebt op 22 september.

Reacties (0)