Super Mario Run nu te downloaden voor Android, iOS-versie krijgt update

23 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
super-mario-run

Mocht je vanochtend je smartphone of tablet hebben gepakt, dan heb je het mogelijk al gezien: Super Mario Run is nu te downloaden voor Android. Tevens is de iOS-versie, die al een tijd beschikbaar is, voorzien van een gloednieuwe update.

Super Mario Run te downloaden voor Android

Mocht je je hebben aangemeld voor de notificatie die wordt verzonden zodra Super Mario Run beschikbaar zou zijn op Android, dan ben je vanochtend wellicht met een mooie verrassing wakker geworden. De game is namelijk nu te downloaden voor Android. Net als de iOS-versie, die in december werd uitgebracht, is het spel gratis te downloaden. Maar wil je toegang tot de volledige versie van het spel, dan zul je toch echt 9,99 euro moeten betalen. De gratis content bestaat uit een aantal levels, welke een goed beeld van de game geeft.

Ondertussen kunnen iOS-bezitters een gratis update verwachten die een aantal dingen toevoegt. Zo zijn er meerdere personages toegevoegd en kun je nu meer van het spel spelen zonder ervoor te hoeven betalen. Ook zijn er nieuwe gebouwen die je neer kunt zetten en kun je op een gemakkelijkere manier aan Rally Tickets komen. De Easy Mode is nu iets toegankelijker, de verschillende kleuren Toads zijn gemakkelijker te verkrijgen en ook de tutorial is onder handen genomen. Nieuwe spelers zouden zo veel beter weten wat er van hen verwacht wordt.

Super Mario Run

Reacties (0)