‘Specs voor Nexus-phablet HTC Marlin gelekt’

01 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-logo-metallic

Er zijn specs opgedoken die mogelijk voor de nieuwe Nexus-phablet zijn die dit jaar moet verschijnen, die in de wandelgangen de HTC Marlin wordt genoemd. Mochten de geruchten kloppen, dan is Google wederom voornemens de grootte van het scherm te verminderen.

Gerucht: dit zijn de specs van de HTC Marlin Nexus-phablet

HTC zou momenteel aan twee toestellen werken voor Google binnen de Nexus-lijn. Er zou een reguliere smartphone worden uitgebracht en een phablet, die nu nog de HTC Marlin wordt genoemd. Deze phablet zou een scherm van 5,5-inch gaan krijgen. Mocht dat kloppen, dan brengt Google wederom de schermgrootte van zijn phablets naar beneden: de Motorola Nexus 6 begon op 5,96-inch, Huawei bracht dat naar 5,7-inch met de Nexus 6P en HTC zou er dan 5,5-inch van gaan maken. De resolutie zou wederom 2560 bij 1440 pixels zijn.

Over de processor is nog weinig bekend, maar hij zou in elk geval van Qualcomm afkomstig zijn. Of het dan de Snapdragon 823, 821 of een verbeterde 820 gaat zijn, is niet duidelijk. Verder krijgen consumenten de keuze uit een model met 32GB of 128GB, zou er 4GB aan werkgeheugen aanwezig zijn en krijgen we camera’s van twaalf en acht megapixel. Uiteraard kiest de fabrikant voor de HTC Marlin voor usb-type-c. De accu zou 3450mAh zijn, de vingerafdrukscanner zou op de achterkant zitten en de speakers worden verplaatst naar de onderkant.

Verder zouden de smartphone en de phablet qua design erg op elkaar moeten gaan lijken dit jaar.

Reacties (0)