Specs LG G4 Pro duiken op

19 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
lg logo

Dat LG ondertussen werkt aan een betere versie van de LG G4, is geen geheim. Vandaag duiken de eerste specs op van de LG G4 Pro-phablet. Deze smartphone/tablet-hybride moet in elk opzicht beter worden dan de huidige LG G4, aldus de geruchten.

LG G4 Pro – de volgende phablet van LG?

Het is inmiddels een publiek geheim dat LG ondertussen werkt aan een phablet die in alle opzichten beter is dan de LG G4. Eerder ging deze mysterieuze hybride door het leven als de LG G4 Note, maar nu blijkt dat het toestel mogelijk de naam LG G4 Pro gaat meekrijgen. Enkele geruchten die eerder over de G4 Note waren verschenen, komen nu overeen met de verhalen die over de LG G4 Pro de wereld in worden geholpen. Zo krijgt die G4 Pro een metalen frame, iets wat we eerder hebben geschreven over de LG G4 Note.

De verwachting is dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet in oktober gaat aankondigen en dat hij in elk opzicht beter moet worden dan de huidige LG G4, die nu verkrijgbaar is in Nederland. De LG G4 Pro zou een scherm van 5,8 inch krijgen, met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zou de fabrikant een Snapdragon 820-chipset willen plaatsen, samen met 4GB aan werkgeheugen. Verder zou het toestel worden voorzien van 32/64GB aan opslaggeheugen, een 27 megapixel-camera aan de achterkant.

Daarnaast zou je selfies kunnen maken met een acht megapixel-camera. Mochten de geruchten kloppen, dan is het inderdaad zo dat de LG G4 Note in alle opzichten beter is dan de LG G4, dat op zich al een meer dan prima toestel is. De vraag is nu of mensen gaan zitten wachten op de aankondiging van deze phablet of dat ze alsnog voor de LG G4 gaan, omdat ze niet langer willen wachten op een nieuw toestel. Mocht de prijs meespelen in een dergelijke afweging, houd er dan rekening mee dat je meer gaat betalen voor de Pro, dan de normale versie.

Reacties (0)