‘Specificaties en releasedatum nieuwe iPhones gelekt’

02 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 11

Er is een hoop informatie gelekt over de nieuwe iPhones van Apple. We krijgen nu alvast een voorproefje van de specificaties. Daarnaast is er informatie gelekt over de periode van vooruitbestellen en het moment dat de telefoons daadwerkelijk te koop zijn.

Specs en releasedatum nieuwe iPhones gelekt – gerucht

Apple heeft voor het weekend leden van de pers uitgenodigd voor het persevenement dat op 10 september plaatsvindt. Daardoor is de geruchtenmolen op volle toeren gaan draaien. Zo wordt er nu geclaimd dat de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone XR-opvolger vanaf vrijdag de dertiende vooruit te bestellen zijn. De eerste telefoons worden dan vanaf 20 september geleverd. Op die datum zullen ze ook te koop zijn. Dit komt overeen met het schema dat Apple de laatste jaren lijkt aan te houden, dus dit zou goed kunnen kloppen.

Daarnaast zouden alle specificaties voor de drie verschillende modellen al gelekt zijn. In dit gerucht worden de nieuwe iPhones de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max genoemd. De laatste twee modellen hebben oled-schermen van respectievelijk 5,8- en 6,5-inch, terwijl XR-opvolger iPhone 11 een lcd-scherm van 6,1-inch moet krijgen. Daarnaast zou er geen 3D Touch aanwezig zijn en moeten ze alle drie de A13-chipset krijgen. Verder wordt beweerd dat de toestellen 4, 6 en 6 GB aan werkgeheugen zullen krijgen. Check de specs hierboven.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)