Specificaties 7-inch ASUS Padfone mini duiken op

08 november 2013 1 Minuut 2 Reacties
Padfone-Infinity-2-2

Uit informatie van de Taiwanese NCC en benchmarkresultaten van GFXbench kunnen we de eerste specificaties van de 7-inch ASUS Padfone mini halen.

/p>

ASUS is alweer bezig aan de vierde generatie Padfone, een smartphone die achterin een tablet geschoven kan worden. Net als de eerder generaties beschikt de nieuwe Padfone Infinity over een smartphone met 5-inch display en een tablet met 10.1-inch display. ASUS heeft echter reeds bevestigd te komen met een kleinere variant van de Padfone, welke beschikt over een 7-inch display voor de tablet en een 4-inch display voor de smartphone.

Het nieuwe toestel krijgt de naam Padfone mini mee en is deze week gespot bij de NCC, de Taiwanese organisatie voor draadloze communicatie, en in benchmarkresultaten van GFXbench. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone uitgerust is met een resolutie van 960 bij 540 pixels en aangestuurd wordt door een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor en een Adreno 305 grafische processor. Ook is het toestel voorzien van Wifi, Bluetooth, GPS en Andorid 4.3 Jelly Ben als besturingssysteem.

De verwachting is dat ASUS de Padfone mini begin volgend jaar tijdens CES 2014 officieel lanceert. De Padfone Infinity moet vanaf begin volgende maand in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 599 euro voor de smartphone en 799 euro voor de smartphone met tablet.

Reacties (2)