Sony Xperia 1 III-renders tonen bijna onveranderde smartphone

29 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-1-iii-1

Er zijn renders verschenen waarop mogelijk de Sony Xperia 1 III te zien is. De smartphone ziet er nagenoeg onveranderd uit.

Menig recensent is het erover eens dat de Sony Xperia 1-toestellen, of het nu om Mark I of Mark II gaat, er strak uitzien en goed presteren. De vraag is vaak echter voor wie Sony de toestellen maakt. Dat is niet voor het grote publiek, maar juist voor een kleine doelgroep die op zoek is naar een zeer zakelijk ogende smartphone die bijvoorbeeld prima past in een smalle binnenzak.

Sony Xperia 1 III-renders verschenen

Nu zijn er de eerste renders verschenen waarop we mogelijk de Sony Xperia 1 III te zien krijgen. De smartphone ziet er voor het grootste deel onveranderd uit, maar er is wel een verschil te zien. Waarschijnlijk krijgt de Mark III namelijk een periscoopcamera achterop. Daarmee moet je betere telelensfoto’s kunnen maken.

Voor de rest heeft het design alle elementen die van de Xperia 1 II een unieke telefoon maakten. Zoals het er nu naar uitziet heeft ook de Sony Xperia 1 III een groot oled-scherm van 6,5 inch, met een beeldverhouding van 21:9 en 4k-resolutie. Het lijkt er niet op dat Sony een hogere verversingssnelheid aanbiedt voor dit model, iets waar Samsung wel naar gekeken heeft voor de S21 Ultra.

Advertentie

Wel is het zo dat de smartphone dit keer iets korter, maar ook iets dikker is in vergelijking met de Mark II. Mogelijk heeft de Mark III afmetingen van 161,6 bij 67,3 bij 8,4 mm, terwijl de voorganger afmetingen heeft van 166 bij 72 bij 7,9 mm. De dikte heeft waarschijnlijk te maken met die periscoopcamera. Ook kunnen we rekenen op een dubbele speakeropstelling voorop, evenals een koptelefoonaansluiting onderop.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)