Sony VAIO Duo 11 Windows 8 slider tablet te koop in Nederland

18 november 2012 1 Minuut 2 Reacties
Sony-VAIO-Duo-11

Sony heeft afgelopen september tijdens IFA 2012 in Berlijn haar nieuwe Xperia Tablet S Android tablet voorgesteld. Maar, Sony focust zich niet alleen op Android, ook het nieuwe Windows 8 wordt een belangrijk onderdeel van de tabletstrategie. Sony komt echter niet met de bekende stand-alone tablets maar met een slider tablet en een tablet van maar liefst 20 inch.

De 20 inch tablet is de Sony VAIO Tap 20, een apparaat dat gericht is op het gebruik door de hele familie. Een oplossing voor diegenen die op hun tablet willen werken en die krachtige prestaties willen is de VAIO Duo Slider 11. Dit is een 11.6 inch tablet waar het keyboard onder vandaan geschoven kan worden. Het display komt dan in een hoek te staan waardoor je eenvoudig kunt typen.

Unboxing en eerste indruk

De Duitse collega’s van TabTech hebben de Sony VAIO Duo 11 reeds ter review gekregen en hebben onderstaande (Engelse) unboxing en eerste indruk video gemaakt.

Advertentie

Sony VAIO Duo 11

De Sony VAIO Duo 11 Windows 8 slider tablet beschikt onder meer over 11.6 inch LCD display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een Intel Core i3, i5 of i7 processor, 4GB of 8GB aan werkgeheugen, en 128GB of 256GB aan SSD opslaggeheugen. Verder is de tablet uitgerust met Wifi, Bluetooth, GPS, een microSD card reader, twee HD camera’s, twee USB 3.0 poorten, een HDMI poort en een VGA poort. Ook levert Sony een active digitizer stylus mee.

Meer informatie, alle specificaties en recente nieuwtjes vind je op de productpagina van de Sony VAIO Duo 11.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony VAIO Duo 11 heeft in Nederland een prijs vanaf 1.399 euro meegekregen en verschijnt langzaam aan bij de eerste winkels. Voor dit bedrag krijg je de variant met een Core i5 processor en 4GB aan werkgeheugen. Op dit moment is het apparaat uit voorraad te kopen bij onder meer BCC, Laptopshop, Bol.com, Paradigit en Komplett.

Reacties (2)