Screenprotectors tonen voor het eerst design Pixel 3 en 3 XL

28 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 2 en Pixel 2 XL – foto #1

Het duurt nog een paar maanden voordat de volgende generatie Pixel-telefoons van Google op de markt verschijnt. Het internet is dan ook nog relatief stil geweest als het aankomt op gelekte informatie rond de apparaten. Maar vandaag zijn er screenprotectors uitgelekt, die de eerste details over de Pixel 3 en Pixel 3 XL tonen.

Pixel 3 en 3 XL

Hieronder zie je foto’s van de twee screenprotectors. Die zien er wat design betreft ongeveer hetzelfde uit als de vorige generatie, met wat kleine veranderingen. Zo zien we iets smallere bezels en lijkt het erop dat er een dubbele frontcamera is. Ook lijkt er ruimte voor een lichtsensor ingebouwd te zijn.

Verder is opvallend dat de Pixel 3 XL ogenschijnlijk een notch krijgt in het scherm. Daarover hoorden we in het verleden al geruchten, en nu lijken die zo’n beetje bevestigd te zijn. Gecombineerd met het feit dat Android P ook ondersteuning moet bieden voor een notch, en dat de Pixel-telefoons als een showcase dienen voor andere fabrikanten om te zien wat er mogelijk is met het mobiele besturingssysteem, lijkt dat nu extra waarschijnlijk.

Tot slot zien we dat beide telefoons stereospeakers aan de voorkant lijken te hebben. Dat is mooi, want het is een belangrijke eigenschap van high-end smartphones. Daar de release van de telefoons nog zo’n vijf tot zes maanden van ons vandaan ligt, zullen we de komende tijd vermoedelijk steeds meer horen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)