‘Samsung werkt aan twee opvouwbare smartphones’

07 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Samsung zou naar verluidt werken aan niet één, maar twee opvouwbare smartphones, die je kunt omtoveren in een kleine, handzame tablet en andersom. Eén van de toestellen zou normaal een 5"-scherm krijgen, maar wanneer je hem uitvouwt wordt dat een 8"-scherm.

Opvouwbare smartphones en tablets: Samsung is ermee bezig

Wellicht wordt het de nieuwe trend: smartphones die je kunt uitvouwen tot tablets en tablets die je kunt opbouwen tot smartphones. Samsung zou op dit moment bezig zijn met niet één, maar twee modellen. Eén van die modellen zou opgevouwen een scherm van 5-inch moeten gaan krijgen, maar wanneer je hem uitvouwt dan wordt het scherm 8-inch groot. Echter, het is nog niet duidelijk waar de rest van het scherm blijft in smartphonemodus; het is niet bekend of je iets naar binnen vouwt of hoe het apparaat verder werkt en functioneert.

Het tweede concept waar de consumentenelektronicafabrikant momenteel mee bezig zou zijn, is een ‘simpele’ opvouwbare smartphone die je al eerder voorbij hebt zien komen. Samsung werkt aan deze toestellen onder de projectnaam Project Valley. Mogelijk zien we de toestellen voor het eerst in het echt tijdens MWC 2017, als we de geruchten mogen geloven – daarnaast zou het bedrijf voornemens zijn één van de twee smartphones te gaan lanceren. Het is nu afwachten op het bericht van de telefoon- en tabletfabrikant en zijn aankondigingen.

Reacties (0)