Samsung toont op 20 juni nieuwe Android en Windows 8 producten

27 mei 2013 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-event-20-juni

Samsung heeft zojuist een persbericht de deur uitgedaan waarin een persevenement aangekondigd wordt. Het evenement staat gepland voor 20 juni aanstaande, vindt plaats in Londen en staat in het teken van nieuwe Galaxy en ATIV producten.

Persevenement op 20 juni

Afgezien van bovenstaande informatie weten we nog niks over wat Samsung tijdens het persevenement precies van plan is. Ook uit de abstracte afbeeldingen die in de uitnodiging staan kunnen we weinig halen over wat we precies gaan zien.

Nieuwe Galaxy tablets?

De Koreaanse fabrikant komt waarschijnlijk met nieuwe Galaxy producten die allemaal draaien op het Android besturingssysteem. Kijkend naar de geruchten van de afgelopen weken komt Samsung mogelijk met een 8 inch Galaxy Tab 3 (8.0) tablet en een 10.1 inch Galaxy Tab 3 (10.1) die uitgerust zou zijn met een Intel processor.

Nieuwe ATIV tablets?

De ATIV-lijn van de Koreaanse fabrikant is specifiek voor producten die draaien op Windows 8. Over nieuwe Windows 8 tablets, hybride laptops en convertibles hebben we nog maar weinig geruchten voorbij zien komen maar mogelijk toont Samsung tijdens het evenement de opvolgers van de ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro. Ook is er een kleine kans dat Samsung werkt aan een kleine Windows 8 tablet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

anl

anl
27 mei 2013 om 13:46

Dus weinig info te verwachten dus wat Samsung betreft op de Computex 2013 welke aanstaande is begin Juni 2013. Samsung houdt natuurlijk alle echte belangrijke info achter de hand voor zijn eigen show….jammer….hopelijk gaat niet iedere fabrikant dat voorbeeld volgen….want dan kunnen ze beursen als Computex 2013 wel sluiten.

Inloggen
Take A Money

Take A Money
27 mei 2013 om 17:16

Ben erg maar dan ook erg benieuwd want de note 8 maar vooral de galaxy tab3 is een grote telleurstelling.

Inloggen