Samsung publiceert per ongeluk lanceringsvideo Galaxy S9

24 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-s9-lanceringsvideo

Samsung heeft per ongeluk, een dag te vroeg, de lanceringsvideo van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ online gezet. De video in kwestie is inmiddels offline gehaald, maar op moment van schrijven staat de bewuste video wel elders online.

Dit is de lanceringsvideo over de Galaxy S9 en S9+

Morgen is dan officieel de onthulling van de Samsung Galaxy S9. Er is tot op heden al veel gelekt over het toestel, waardoor er nog maar weinig verrassingen zullen bestaan tijdens de officiële presentatie. En nu Samsung per ongeluk zelf de lanceringsvideo online heeft gezet (en snel offline haalde), lijken alle geheim te zijn verklapt. Hoewel de video dus niet meer te zien is op het YouTube-kanaal van Samsung, hebben andere gebruikers, waaronder SlashLeaks, de video op tijd kunnen downloaden en opnieuw kunnen uploaden.

De video staat uiteraard in het teken van de nieuwste functies en features voor de Galaxy S9 en S9+, waaronder de verbeterde opties met betrekking tot productiviteit, stemassistent Bixby en natuurlijk nog een aantal aspecten. Uit de gelekte video blijkt dat de eerder gelekte designs het bij het juiste eind hadden en dat Samsung dit keer dus niet inzet op een gloednieuw design. In plaats daarvan staat de camera centraal. Dat is dan ook meteen hetgeen waar de Zuid-Koreaanse fabrikant mee opent. Check de video hierboven.

Reacties (0)