Samsung presenteert betaalbare Galaxy Tab A9 en Galaxy Tab A9+

23 oktober 2023 2 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy Tab A9+

De nieuwe tablets hadden we eigenlijk al iets eerder verwacht, maar vandaag is het moment eindelijk daar. Samsung presenteert de Galaxy Tab A9 en de Galaxy Tab A9+.

Samsung brengt twee betaalbare nieuwe tablets uit met de Galaxy Tab A9 en de Galaxy Tab A9+. De Plus-versie is een fractie groter dan de reguliere A9, maar daarnaast zijn er ook nog een aantal andere verschillen tussen beide modellen te benoemen.

Dit is de Samsung Galaxy Tab A9

De Samsung Galaxy Tab A9 heeft een lcd-scherm van 8,7-inch met een verversingssnelheid van maximaal 60Hz. Je kunt kiezen uit twee varianten van 4 GB werkgeheugen met 64 GB opslaggeheugen en 8 GB werkgeheugen met 128 GB opslaggeheugen. Beide modellen hebben een octa-core-processor aan boord. Het opslaggeheugen is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart tot 1 TB. De batterij heeft een capaciteit van 5.100 mAh. Opladen kan met 15W, maar een lader wordt niet meegeleverd. Aan boord vinden we een acht megapixel hoofdcamera achterop en een twee megapixel frontcamera voorop. De tablet beschikt over quad-luidsprekers met ondersteuning voor Dolby Atmos, bluetooth 5.3 en optioneel is er naast een wifi-versie ook een lte-versie verkrijgbaar.

Dit is de Samsung Galaxy Tab A9+

De Plus-versie is in grote lijnen identiek, maar toch ook niet helemaal. Het lcd-scherm is met 11-inch een behoorlijk stukje groter. Ook heeft het scherm een verversingssnelheid van maximaal 90Hz. De batterij is ook groter met 7.040 mAh. De bluetoothversie aan boord is verrassend genoeg wat minder recent met bluetooth 5.1 tegenover bluetooth 5.3 van de reguliere Galaxy Tab A9. De Plus-versie heeft ook 5g-connectiviteit met het lte-model. Voor de rest zijn de overige specificaties identiek.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab A9-serie is beschikbaar vanaf maandag 4 december. De serie is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Graphite, Silver en Navy. De Samsung Galaxy Tab A9 met WiFi is dan verkrijgbaar vanaf 179 euro en de versie met lte is verkrijgbaar vanaf 219 euro. De Galaxy Tab A9+ met WiFi gaat 249 euro en de versie met 5g-connectiviteit is vanaf 4 december verkrijgbaar voor 299 euro.

Lees meer over Samsung.

Reacties (0)